Airpot (klón) Műanyag Cserép

485 Ft3750 Ft

  • Műanyag cserepekhez képest jobb vízelvezető képesség
  • Légáteresztő
Törlés

Leírás

A Superoots Air-Pot egy újrahasznosítható, újrafelhasználható műanyag edény, amely aktívan javítja a növények gyökérzetének minőségét. A faállomány konténerezésének ez a forradalmi megközelítése olyan mesés, spirálmentes gyökérrendszereket eredményez, amelyeket más elérhető konténerekben lehetetlen fejleszteni.

Újrahasznosított HDPE-ből készült, a Superoots Air-Pot kör alakú, perforált oldalfalakkal, amelynek textúrája olyan, mint a tojás doboza. Nincsenek sík felületek a gyökerek elhajlásához és a spirális folyamat elindításához. A befelé mutató kúpok a gyökeret a kifelé mutató kúpokban lévő lyuk felé irányítják, ahol a talajban a levegő sűrűsége túl nagy, ezért a gyökér legvégén található csúcssejtek kiszáradnak, vagy levegővel metszenek.

A növény válasza erre a légmetszésre az, hogy több gyökeret küld ki a veszteség ellensúlyozására, ami drámai rövid idő alatt sűrű és rostos radiális gyökérzet felépüléséhez vezet. A Superoots Air-Pots tetszőleges átmérőig készíthető, különféle magasságokban, és felhasználhatók edényként, akár talppal, akár alap nélkül.

 

Termékelönyök:

– Szüntesse meg a gyökérkörözést
– Csökkentse az óvoda növekvő idejét
– A termelés egyszerűsítése
– Dupla – legalább – a készlet „eltarthatósági ideje”
– Drámai módon csökkentse a veszteségeket
– Biztosítsa a kiváló teljesítményt az időjárási szélsőségekben
– Az Air-Pot újrahasznosított HDPEv-ből készül

További információk

Méret

1L, 3L, 6L, 10L, 15L, 25L, 50L