Atami Bloombastic

3190 Ft198990 Ft

Törlés

Leírás

A Bloombastic, az all-in-one Bloom-adalékanyag stimulátorként, keményítőként, ízfokozóként és különféle enzimatikus folyamatok aktivátoraként működik. Nemzetközi díjnyertes kiváló minőségű koktél különféle ásványi anyagokból és szerves vegyületekből.

Más folyékony virágos termékekhez képest a Bloombastic több mint 50%-kal több bioásványt (foszfort és káliumot) tartalmaz, amelyekhez egyáltalán nem használtak ballasztanyagokat (nátrium és klór). A Bloombastic számos területen enzimatikus hatással is rendelkezik, ezért stressz-megelőző és helyreállító hatással van a növényre. A Bloombastic növeli a termény cukortartalmát, ezáltal a súlyát és az illatát. A cukor- és virágtermelés robbanásszerű növekedésével a Bloombastic vastag, sűrű, édes illatú virágokat biztosít. Ezeknek a tulajdonságoknak a kombinációja lehetővé teszi, hogy a Bloombastic számos más terméket helyettesítsen.

 

ALKALMAS

A Bloombastic egy univerzális tápanyag, amely alkalmas különféle zöldségekhez, gyümölcsökhöz és fűszernövényekhez, mint például chili paprika, eper, áfonya. Használható dísznövények virágzására is (pl. orchidea, ibolya). A tapasztalt termelők az NPK-értékek alapján tudják megmérni a növényenkénti szükséges adagolást.
Alkalmas Hydro, Coco és Soil termesztésére.

 

ALKALMAZÁS

Alkalmazzuk a virágzás és érés utolsó 4-6 hetében az alaptápanyagokkal kombinálva. Az ATA Bloombastic bármilyen aljzattal használható, és minden öntözőrendszerhez alkalmas. A Bloombastic és például a B’cuzz Bloom Stimulator együttes használata nagyszerű módja annak, hogy a termelők tovább fokozzák a virágzási fázis stimuláló hatását. Alaptápanyagokkal kombinálható. Ügyeljen a tápoldat EK-értékére. A Bloombastic (egy másik) PK-tápanyaggal való kombinálása nemcsak szükségtelen, de potenciálisan kockázatos is a túltermékenyítés esélye miatt.

 

ADAGOLÁS

0,5-1 ml / liter víz.
Növeli az E.C. értékét az alaptápoldatban.

PK 14-15 W/W

További információk

Kiszerelés

50 ml, 100 ml, 325 ml, 1250 ml, 5500 ml

Kapcsolodó Termékek