Bio Nova Hydro Supermix

6590 Ft19690 Ft

Törlés

Leírás

Fő műtrágya

Élelmiszeripari ásványi anyagok – Koncentráció 1:400 – NPK 7-4-5

Minden az egyben műtrágya termesztéshez + virágzáshoz

A Hydro Supermix egy minden az egyben élelmiszer-minőségű ásványi főtrágya, amelyet kifejezetten hidroponikus rendszerek számára fejlesztettek ki. A termesztéshez és a virágzáshoz szükséges tápanyagokat egy oldatban egyesítik, ami nagyon megkönnyíti a termesztést. Ez a kombináció tartalmazza a gyors növekedéshez és a bőséges virágzáshoz szükséges összes ásványi anyagot és nyomelemet. A növények közvetlenül felszívják az összes élelmiszer-minőségű ásványi anyagot, ami optimális kontrollt biztosít a növények felett. A Hydro Supermix mellett fontos a PK 13-14 virágzásfokozó alkalmazása a teljes virágzási időszak alatt.

Mi az a BioNova Hydro Supermix?

A Hydro Supermix optimális tápanyagellátást biztosít, aktívan serkenti a gyökérfejlődést és teljes értékű műtrágyaként nem csak a termesztéshez, hanem a virágzáshoz is szolgál. A Bionovánál megalkottuk ezeket az all-in-one műtrágyákat, amelyek felhasználóbarátabbá teszik a művelést. Ahelyett, hogy két komponenst keverne össze, csak egyet kever össze.

Hogyan kell használni a Bionova Hydro Supermixet?

  • A Bionova Hydro Supermix a növekedés első hetétől a betakarítás előtti hétig használható. az öblítés kötelező!
  • A Bionova Hydro Supermix keverhető minden Bionova stimulátorral, ásványi anyaggal, univerzális anyaggal és szubsztrátummal.
  • A Bionova Hydro Supermix öntözéshez használható.

Alkalmazás öntözésben

– Folyamatosan 13-27 ml 10 liter vízhez, az első naptól a betakarítás előtti  hétig.

 

Gyártó honlapja

További információk

Kiszerelés

1 L, 5 L

Kapcsolodó Termékek