Can-Fan Satellite Kontroller (Iso MAX és MAX Fan hez) 4A

89490 Ft

A ventilátorvezérlés következő szintje

Az első ventilátor fordulatszám-szabályozóval, amely 100%-ban kompatibilis az Iso-Max 1 sebességgel, zúgás vagy rezgés nélkül vezérelheti egysebességes ventilátorát és a többi ventilátort.

Leírás

A Satellite 4A egy személyre szabott 4A-es transzformátort használ, amely egy vagy két Iso-Max 1 sebességet vezérel elszívott levegő ventilátorként, vagy egyet az elszívott, a másikat pedig a beszívott levegőhöz. A Satellite 4A jack csatlakozóval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a népszerű Can Fan LCD EC ventilátorvezérlőnk csatlakoztatását, így 13 vezérlési funkciója elérhető az Iso-Max számára is.

Termékelőnyök:

  • Plug and play
  • Extremely easy to use
  • 100% compatible with Iso-Max and Max Fan 1 speed
  • Noiseless speed control
  • Full control in combination with EC Fan Controller

Vezérlő megoldás Isomax és Max Fan 1 sebességeshez
A Can-Fan kifejlesztette a Can-Fan Satellite-et. Egy innovatív 6 fokozatú transzformátor, amely többek között lehetővé teszi a népszerű ISO Max ventilátorok vezérlését (AC-készülék: 250, 315 és 355 modellek).

Csak a Can-Fan Satellite-et használja a fent említett ISO Max vagy Max Fan 1 sebességű modellekkel? Akkor szereztél magadnak egy sebességszabályzót; Ön szabályozza a sebességet felfelé vagy lefelé. Az optimális használat érdekében csatlakoztathatja az LCD EC ventilátorvezérlőt a Can-Fan Satellite-hez. Így a Can Fan LCD EC Fan vezérlő teljes funkcionalitását élvezheti.