Eazy Block Gyökerezetető Kocka 7,5 x 7,5 cm

370 Ft

Leírás

Az Eazy Plug szerves anyagaival és speciális kötési módjával előre meghatározott pH-értékkel és EC értékkel, valamint rögzített levegő-víz aránnyal rendelkezik. Az Eazy Plug használata nagyon egyszerű. Csak ügyeljen arra, hogy a dugó mindig el tudja engedni a felesleges vizet, és ne öntözze túl. Mivel a termesztési feltételek mindig optimálisak, az Eazy Plug nagyon gyors és erőteljes gyökeresedést és csírázást hoz létre.

Csírázó magvak
Nedvesítse meg teljesen a dugót, és helyezze be a vetőmagot a vetőnyílásba. Tegyen egy vékony réteg Eazy Mixx felső réteg földet a dugó tetejére, és alaposan permetezze be vízzel. Győződjön meg arról, hogy a dugó ki tudja engedni a felesleges vizet, és tegye nedves és meleg környezetbe. Aztán várd meg, hogy megtörténik a csoda. Ez ilyen egyszerű!

Sztrájkvágás
Nedvesítse meg teljesen a dugót, és helyezze be a vágást teljesen a vágófuratba. Győződjön meg arról, hogy az Eazy Plug ki tudja engedni a felesleges vizet, és tegye el nedves és meleg környezetbe. Nincs szükség gyökereztető gélre vagy porra.

Könnyen átültethető
Az Eazy Plug mindig szilárdan össze van kötve, mint egész. Ez minimálisra csökkenti a gyökérkárosodás kockázatát a válogatás, átültetés vagy újratelepítés során, ezzel megelőzve a növényt a betegségektől.

Korlátlan eltarthatóság
Az Eazy dugót szárítva szállítjuk, így tiszta és könnyű, korlátlan eltarthatósággal és penészedés veszélye nélkül. Nagyon könnyen és gyorsan visszaveszi a vizet, megőrzi korábbi tulajdonságait.

Méretek
Egy darab, 7,5 x 7,5 cm x 6 cm