Guanokalong Powder

14590 Ft53990 Ft

Ez a szerves szupertrágya tele van természetes összetevőkkel, és javítja a végtermék ízét, minőségét és nagyobb hozamot eredményez.

A Guanokalong Powder elképesztő növekedést biztosít azáltal, hogy a gyökérzónát alapvető mikroelemekkel és enzimekkel erősíti. A növény emellett megkapja a szükséges makroelemeket, mint például a foszfort, hogy serkentse az egészséges növénynövekedést.

Törlés

Leírás

Guanokalong Powder

Jellemzők:

  • Jobb íz, minőség és hozam.
  • Beltéri és kültéri használatra egyaránt.
  • Serkenti a gyökérnövekedést.
  • Bőséges virágzás.
  • További védelmet nyújt a bakteriális fertőzésekkel szemben.
  • A tápanyagok lassú felszabadulása miatt csökken a levél megégésének veszélye.
  • Nincs kellemetlen szag.
  • Sötét és száraz helyen tárolva nincs lejárati idő.

 

Használat:

Beltéri és kültéri használatra egyaránt.
Szabadtéri termesztéshez: 1 kg Guanokalong® por 5-10 m²-re elegendő. Egy későbbi szakaszban szükség szerint szórja ki a Guanokalong® port a földre, és alaposan gereblyézze be a talajba.
Cserepesben és/vagy ültetőgépben való használatra: ültetés előtt keverjen el 100 gramm Guanokalong® port 15 liter virágföldbe vagy földbe. Egy későbbi szakaszban szükség szerint szórja szét a Guanokalong® port a talajon, és alaposan öntözze meg.

 

Összetétel:

100%-ban természetes denevérürülék
NPK 1-10-1 por formában
A Guanokalong® por egy teljesen természetes termék. Ezért az NPK-értékek tételenként változhatnak. Az NPK 1 + 10 + 1 a minimálisan garantált elemzés. A Guanokalong® pelleteket nem keverik más műtrágyákkal, hogy garantálják a címkén szereplő NPK%-ot. Ez azt jelenti, hogy a Guanokalong® Powder mindig azonos mennyiségben használható anélkül, hogy a növények megperzselődnének.

Organikus természete miatt a Guanokalong® por nem teljes értékű műtrágya. További nitrogén vagy kálium külön-külön adható hozzá. Nitrogén (Kalong Grow vagy Veg Pearls) a vegetatív fázisban és kálium (Kalong Bloom vagy Palm Tree Ash) a virágzási szakaszban.

 

Gyártó honlapja

További információk

Kiszerelés

5 kg, 22 kg, 25kg