UG Smart - Co2 bag

4690 Ft

A Smart CO2 biztonságos, természetes és hatékony módja a CO2 (szén-dioxid) előállításának a kultúrnövények szükségleteihez.

Leírás

Az intelligens CO2 biztonságos, természetes és hatékony módszer a CO2 (szén-dioxid) előállítására a növények számára. Más módszerek, például generátorok vagy CO2-tartályok túl költségesek és időigényesek lehetnek. Nincs szükség további karbantartásra, miután a zsákot megfelelően helyezte a növényre.

A termék előnyei:
– korábbi virágzás
– magasabb hozamok
– fokozott szárszilárdság
– erősebb növények

A növények fotoszintézist alkalmaznak, amely folyamat a vizet, a napfényt és a CO2-t olyan alapanyagokká alakítja, amelyek elősegítik növekedésüket és táplálkozásukat. Ha több CO2 van a levegőben, a növények aktívabbak és sikeresebben veszik fel azt. A gyorsabb CO2 konverzió gyorsabb és intenzívebb növekedést eredményez. A növények a CO2-t is felszívják a levelek alsó oldalán lévő kis pórusokon, úgynevezett szellőzőnyílásokon keresztül. Magasabb CO2-szint esetén a növényeknek nem kell olyan gyakran vagy olyan szélesen kinyitniuk ezeket a pórusokat, mivel ez kisebb vízveszteséget és a kritikusan káros légszennyező anyagok felszívódását eredményezi.